Events

Events og arrangementer

 

Fodbold og ledelse

Moderne fodbold går i retning af at udvikle intelligente fodboldspillere, der kan træffe egne beslutninger → styrket uddelegering, øget innovation → effektiv ledelse. Enhver taktisk udvikling på fodboldbanen er svar på et problem → øget bevidsthed om strategi og udvikling. Med historien i hånden kan vi se verden i en sammenhæng/et forløb → en skarpere analyse og et skarpere slutprodukt. Man lærer at se sit team på en ny og konstruktiv måde → skærpet bevidsthed om de forskellige værdier og roller på et hold → bedre tal på bundlinjen

 

Fodboldquiz for nisser og nørder

Man behøver ikke blive dum af at gå til julefrokost. Sæt liv i kludene med den ultimative fodboldquiz. Begavet underholdning med plads til samtale, paratviden og grove frispark. Der er plads til alle i julelampens skær – også dem, der ikke kender offside-reglen.

 

Polterabend med verdens bedste fodboldspillere

Tag med Puskás, Messi og Nadia Nadim på tur gennem fodboldhistorien – en verden fuld af skæve billeder og filmklip med folk i alt for lange shorts. Du kan også nyde en fodboldquiz om livets store spørgsmål. Det bliver en aften, du aldrig glemmer!

 

Oplæg til studieture og lejrskoler

Moderator på konferencer, temadage, generalforsamlinger og til præsentationer

Research – baggrund – analyse

Skriveopgaver og oversættelse fra spansk og engelsk

 

Hvad får I ud af det?

  • Underholdende oplysning om livets store spørgsmål
  • Inspiration og oplæg til diskussion af tidens store spørgsmål

Events, quiz og indslag på konferencer

- fodboldhistorie med indersiden af hovedet


svend@rybnersbureau.dk | +45 28964923

»   Curabitur